Százhalombattai KE – Floor Trend Hatvani KSZSE 25:30

Százhalombattai KE – Floor Trend Hatvani KSZSE 25:30 (13:14)
Mérkőzés időpontja
2019. 03. 24. 18:00
Nézőszám
50 fő
Kiállítások
6 ill. 6 perc
Hétméteresek
7/7 ill. 9/8
Játékvezetők
Réti Tamás Csaba, Szedmák Márton
Versenybíró
Pordán József László
Floor Trend Hatvani KSZSE
Kovács, Futaki, Juhász – Deák 3, Oláh Juhász 3, Tóth Brigitta 10, Vas 4, Valló Katalin, Czakó, Pásztor 4, Valló Krisztina 1, Czibolya-Petró, Vajda, Szarvas, Blaskó 3, Nagy-György 2

Női felnőtt csapatunk a Floor Trend Hatvani KSZSE, 2019. március 24-én (vasárnap) a Százhalombattai KE csapatához látogatott és ha nem is egyszerűen, de sikerült elhozniuk a két pontot az ellenféltől.

A mérkőzést követően a csapat egyik játékosát Tóth Brigittát és a csapat edzőjét, Bárány Zsoltot kérdeztük:

Tóth Brigitta
játékos

Brigi, tudtuk, hogy nehéz lesz ez a mérkőzés, de rémálmunkban sem gondoltuk volna, hogy ennyi hullámvölgy lesz benne.
Igen, az elejét nagyon rosszul kezdtük a mérkőzésnek. Félidőben kaptunk fejmosást, de leginkább bíztatást. A második félidő kicsit rosszul indult, de úgy gondolom, hogy mindenki fejben is ideért a meccsre. Sikeresen megtudtuk játszani a beállókat, a kipattanókból nagyon sok gólt tudtunk lőni. Szerencsére a heteseket is be tudtuk lőni és a végére majdnem az összes helyzetünket belőttük.

Azt gondolom, hogy mindenki nagyon akart teljesíteni. A kapusteljesítményünk jó volt, voltak szép lerohanások. Főleg a második félidő eleje egy komoly hullámvölgy volt.
A kapusaink is hozzá tudtak tenni még egy kicsi pluszt. Akik a kispadról beszálltak, nagyon jól szálltak be a meccsbe. Mindenki itt volt fejben.

Nagyon fontos két pontos mérkőzés volt. Jövő hét?
Jövő héten pihenünk, egy edzőmeccs vár ránk. Aztán pedig Gödöt fogadjuk hazai pályán.

Ez fogja eldönteni a csoporton belüli helyezést, hiszen a riválisunkkal szemben egy ponttal vezetjük a bajnokságot. Jó pihenést, jó felkészülést kívánok!
Köszönjük!

Bárány Zsolt
edző

Zsolt, ha ezt a mérkőzést nézzük megint egy 10-essel beljebb vagy az életkorodban. Kérlek, meséld el a mai tapasztalatiadat!
Itt nem babra megy a játék, itt már komoly helyezésekért megy a csatározás. Az a célunk, hogy a Final Fourt minél előrébb kezdjük. A Százhalombatta egy nagyon egységes, tapasztalt, jó csapat. Nem véletlenül verték meg a Gödöt itthon. Nekünk ez dupla szorzót jelent. Ettől függetlenül azt mondom, hogy le a kalappal a csajok előtt. Igyekeztek betartani azt a taktikát, amit megbeszéltünk. Természetesen ahogy fáradtak, úgy pontatlanabbá is vált a játékuk. Sajnos voltak mélypontjai is a csapatnak. Ilyenkor bejönnek azok az edzői elemek, amik nem éppen a legszebb oldalamat mutatják, de hogyha nagyon keményen rá kell szólni a lányokra, akkor megteszem, mert az eredmény érdekében teszem.

A második félidő elején volt olyan érzésem, mintha kínaiul, mert valahogy nem ment át amit szerettél volna.
Mivel Szarvas Nóri sérült, a többiek fáradtak, két magas ember ellen esélyünk sem volt átlőni. Egyetlen egy esélyünk volt, hogy lerohanjuk őket. Egy rendezetlen védelem elleni gólszerzéssel próbálkoztunk. Betörésekből is próbálkoztunk, de a második félidő elején betonfalba ütköztünk. Nagyon jól összeállt a védekezésük. Nagyon nehéz volt, a lövőink elbizonytalanodtak teljesen. Akkor szerkezetileg megpróbáltam megváltoztatni a csapatot, a felállást. Az is döcögött eleinte, de végül hatásosnak bizonyult.

Van egy olyan véleményem – látva más csapatokat is –, hogy védekezés szempontjából ez a középső 3-as 4-es a legjobb talán, amit a B csoportban láttam. Magasak, gyorsak, képzettek.
Abszolút. Hozzáteszem, hogy fogunk velük találkozni a Final Fourban, úgyhogy nagyon nincsen még vége ennek a párharcnak. Egy csatát megnyertünk, de a háborút még nem.

Gratulálok az eredményhez!
Köszönjük!