Kell a bíztatás!

Vasárnap felnőtt csapataink hazai pályán nagyon fontos mérkőzéseket fognak játszani. Miért is, kérdezheti bárki, hiszen egy bajnokságban minden mérkőzés nagyon fontos. A nők – kezdési időpont, 12 óra – a bajnokság döntőjébe szeretnének bejutni és nemcsak bejutni, hanem meg is nyerni azt. Ehhez nem kell mást tenniük, mint az Alsónémedi SE csapatát legalább 3 góllal legyőzni, mivel az elmúlt vasárnap idegenben két góllal maradtak alul a lányaink. A két csapat közti különbség mindenképpen mellettünk szól, hiszen a papírforma és a látottak alapján nekünk kellett volna nyerni, de az a nap, nem a mi napunk volt… Tehát, a feladat egyáltalán nem lehetetlen, elég, hogyha a lányok a megszokott formájukban nyugodtan és pontosan játszanak és akkor jöhet a döntő, Csömörön, június 1-jén.

Az immár bajnok férfi felnőtt csapatunk első helyét immár nem veszélyezteti semmi, de nem kérdés, hogy győzni szeretnének és győzniük is kell a 17 órakor kezdődő mérkőzésen. Győzelmük, azt is jelentené, hogy a bajnokság folyamán – hazai pályán- senki nem tudott minket legyőzni, illetve visszavágni a salgótarjáni vereségért. Azzal a mérkőzéssel nem szeretnénk foglalkozni, de aki képet szeretne erről kapni, annak ajánljuk, Litya László cikkét. Érdemes elolvasni!

Tehát, kedves szurkolók!
Várunk benneteket, számítunk rátok!

A mérkőzések ideje alatt több kedves meglepetéssel is szeretnénk szolgálni nektek, de ezekről bővebben a helyszínen. 🙂

Akik a vasárnap délutánjukat nagyszerű kézilabda mérkőzések megtekintésére szánják, azoknak van egy jó hírünk. A két felnőtt mérkőzés között sem kell hazamenniük, hiszen férfi ifjúsági csapatunk is pályára lép, 15 órától. Fiataljaink is csak a győzelmet tartják elfogadhatónak annak ellenére, hogy a férfi felnőtt csapathoz hasonlóan a bajnokság előtt két fordulóval már bebiztosították a bajnoki címüket.

Annak, aki már a női mérkőzésre is kilátogat és nem marad ideje a vasárnapi ebédre az sem marad étlen és szomjan, hiszen Bara legendás rántott húsos szendvicsei – és mellé az üdítők- megvásárolhatók lesznek most is a büfében.

A feladat és az elvárás nem kevés a csapatainkkal szemben, de ehhez elengedhetetlen nektek, kedves szurkolóknak a bíztatásotok és szurkolásotok.
Peregjenek a dobok, szóljanak a kürtök, kiáltsuk együtt: Hajrá Hatvan, Hajrá Hatvani KSZSE!