Korbély Anita: Sokkal több lehetőséget kapok, aminek nagyon örülök

Női felnőtt csapatunk hétvégi mérkőzése után Korbély Anitával beszélgettünk, aki egyre több játéklehetőséget kap, melynek köszönhetően egyre eredményesebb a pályán.

Először is szeretnék gratulálni a csapatnak, téged pedig szeretnélek kiemelni, hiszen azt vettük észre, hogy ebben a szezonban sokkal inkább magabiztosabb játszol a pályán akár támadásban, akár védekezésben, mint tavaly. Minek köszönhető ez?

Köszönjük szépen! Sokkal több lehetőséget kapok, aminek nagyon örülök. Úgy érzem, hogy most az alapozás is jobban sikerült számomra és lehet, hogy emiatt is kapok több játéklehetőséget.

Azt látjuk az egész csapaton, hogy mérkőzésről-mérkőzésre egyre magabiztosabban játszotok. Van valami taktika, ami alapján építkeztek?

Annak ellenére, hogy elég sok a beteg, vagy sérült játékos a csapatban úgy látom, hogy mindenkiben meg van a kellő elszántság és az akarat annak érdekében, hogy hétről- hétre jobban tudjunk teljesíteni.

A következő ellenfél a Debrecen lesz. Hogyan készültök ellenük?

Úgy gondolom, hogy az egy nehéz mérkőzés lesz, teljesen más, mint az eddigiek. Ennek ellenére nagy erőkkel fogunk készülni!