Női felnőtt csapatunk utolsó őszi mérkőzése

Hatvani KSZSE – Pásztói KC 22:25 (12:16)
2017.11.26. – Pest megyei női felnőtt – B csoport
Mérkőzés időpontja: 17:45
Helyszín: Hatvan, Kodály Zoltán Értékközvetítő és Képességfejlesztő Általános Iskola Tornacsarnok
Játékvezetők: Pauló Tamás, Tímár Péter
Nézőszám: 150 néző

Felnőtt női csapatunk lejátszotta következő, egyben az őszi szezon utolsó mérkőzését, ahol a Pásztói KC fogadtuk hazai pályán. Sajnos, ellenfelünknek sikerült fölülmúlnia lányainkat, akik „megtizedelve” és egy vereséggel a hátunk mögött érkeztünk az összecsapásra.

Bárány Zsolt a csapat edzőjének a beszámolóját olvashatjátok:

Sok negatív előjellel vágtunk bele ebbe a bajnoki mérkőzésbe, hiszen kissé keserű száj íz maradt bennünk a KASE elleni fiaskó után. A heti felkészülést hátráltatta néhány kulcsjátékos megbetegedése, valamint az edzés látogatottság száma is alacsony volt.

Mindenféleképpen szerettünk volna „behúzni” a győzelemmel járó 2 pontot, hiszen egy előkelő helyen szerettünk volna zárni az őszi szezont, valamint, hogy jó eséllyel indulhassunk tavasszal a dobogós helyezés megszerzéséhez. Sajnos a nagy akarásnak nyögés lett a vége, ahol végül is saját magunkat vertük meg.

Ennek legfőbb okai, a fegyelmezetlenség, valamint a saját fejekben való zűrzavar! Tisztában vagyunk azzal, hogy 100%-osan amatőr csapat vagyunk, de ehhez mérten is 100%-ot kell teljesíteni és profibban kell hozzá állni a dolgokhoz a közeljövőben!

Rosszuk kezdtük magát a mérkőzés, hiszen folyamatosan az eredmény után mentünk. Kulcsjátékosaink nem tudták az eddigi meg szokott jó formájukat hozni, egyedül a kapusunk teljesítményét tudnám kiemelni.

Ezen felül nem tudtuk a taktikai utasításokat betartani, ezáltal kapkodóvá vált a játékunk. Sajnos, de tény, hogy csapatszinten szétestünk ezen a mérkőzésen!

Most jön egy hosszabb szünetünk, ahol már ettől a héttől kezdve, már egy teljes állapotváltozást tervezek. A tavaszi szezonra elkezdjük a kondíciós, koordinációs, és a gyorsasági erőfejlesztéseket. Magyarul keményen elkezdünk alapozni! Mellette szeretném jobban kidolgozni az együttes taktikáját, valamint a csapat részek stratégiáját is.