Női ifi csapatunk a bajnokság előtt

Répási Norbert edző

Az újonnan megalakult női ifjúsági csapatunk augusztus 1-jén, az FC Hatvan futópályáján kezdi meg a felkészülését a serdülő csapattal együtt, hiszen döntő többségben erre a korosztályra épül.

Az év további részében az edzések a Hatvani Kodály Zoltán Értékközvetítő és Képességfejlesztő Általános Iskola tornacsarnokában lesznek megtartva. Augusztus 11-től megkezdődik a csarnok padlózatának a felújítása, ezért ebben az időszakban az erőnléti edzéseinket a B40 Fitness Centrumban tartjuk, mondta el Répási Norbert edző. Az állóképességünk javítása érdekében továbbra is használjuk az FC Hatvan futópályáját, illetve a Hatvani Strandfürdő is helyet biztosít számunkra a felkészüléshez.
Terveink szerint minden nap szeretnénk edzéseket tartani.

A csapathoz nem érkeztek új játékosok, viszont nagy örömömre szolgál, hogy vannak olyanok, akik kisebb-nagyobb kihagyás után ismét visszatérnek a csapatunkba.

Az edzőmeccsek egyelőre szervezés alatt állnak. Ami biztos, hogy augusztus 16-án Füzesabonnyal mérkőzünk meg, és ennek a meccsnek a későbbiekben visszavágója is lesz. Jelenleg megnehezíti a munkánkat, hogy az ifjúsági bajnokságról kevés információval rendelkezünk, illetve azt sem tudjuk még pontosan, hogy melyik csoportban és mely csapatokkal mérkőzünk meg a bajnokság során, bár ez várhatóan a következő hetekben kiderül.

Elvárásom a csapattal szemben az, hogy összekovácsolódjanak a bajnokság ideje alatt és minél előkelőbb helyen végezzünk a tabellán és kineveljünk olyan játékosokat, akik akár a közeljövőben a felnőtt csapatba is bekerülnek.