Ünnepélyes éremátadás

Abban a megtiszteltetésben volt része Egyesületünknek, illetve a felnőtt férfi csapatunknak, hogy meghívást kaptunk Hatvan Város Polgármesterétől, Horváth Richárd úrtól, hogy a Városházán az ő, illetve a képviselő testület tagjai előtt kerülhessen sor a bajnokság végén az ünnepélyes éremátadásra, illetve játékosaink elismerésére.

A Magyar Kézilabda Szövetség által szervezett NB II-es férfi felnőtt Északi csoportjában a 2017/2018-as bajnokságban az OKTAT60 Hatvani KSZSE csapata a harmadik helyezést érte el. Ez a hatvani kézilabda történetének eddigi legjobb eredménye.

– Ez a siker, nemcsak az Egyesületé, hanem minden hatvani ember méltón lehet büszke, hiszen ez a siker megmutatta azt, hogy az összefogás milyen messzire el tudja juttatni az embereket. A mostani eredmény a hatvani kézilabdázás életében az eddig legnagyobb, és ezt talán mindannyiunk is köszönhető. – mondta el Horváth Richárd, Hatvan város Polgármestere.

– A hatvani sportolók nagyon messzire jutnak el a pályafutásuk során, és a város hírnevét mindig tudják öregbíteni. Természetesen, ha valaki szép eredményeket ér el, valamint különböző díjakat, helyezéseket nyer el, akkor arra odafigyelünk és támogatjuk a tőlünk telhető legjobb módon. Minden siker mögött emberek állnak, akik célokat tűznek ki maguk elé, ezért sokat dolgoznak, és ennek érdekében, ha kell, áldozatokat is hoznak. Ez mindenféleképp elismerést érdemel és ezt a jövőben is támogatni fogjuk. – mondta el Polgármester úr, arra a kérdésünkre, hogy a hatvani önkormányzat továbbra is támogatja-e Egyesületünket.

Örömmel tapasztaljuk és látjuk, hogy a város vezetésének tagjai egyre több alkalommal vesznek részt nézőként hazai mérkőzéseinken.

Polgármester úr elárulta nekünk, hogy a jövőben is szeretnének minél több találkozót a helyszínen megtekinteni. – Minden olyan sporteseményen ott vagyunk és részt veszünk, ahol nemcsak, mint magánszemélyeket, hanem mint a városvezetés tagjait is érdekli. Mindenképpen jó érzés kint lenni minden hatvani sporteseményen és természetesen mi a jövőben is részt veszünk ezeken a rendezvényeken. Nem beszélve arról, hogyha elkészül az új rendezvény és sportcsarnok, akkor egy olyan méltó helyszínen fogjuk ezt megtenni, amire mindannyian büszkék lehetünk.

Az NB II-es bajnokság Északi csoportjának harmadik helyezéséért járó érem mellett kitüntetést is átvehetett két játékosunk, Rácz Csaba és Tatár Péter. Az ő kitüntetéseikről a héten, bővebben is beszámolunk.

Egyesületünk nevében szeretnénk megköszönni Horváth Richárd Polgármester úrnak a meghívást, továbbá köszönjük, hogy az éremátadásra és a játékosok kitüntetésére ilyen ünnepélyes körülmények között kerülhetett sor.

Köszönjük!