Villámtornát tartott a Hatvani KSZSE

Február 18-án (vasárnap), hagyományteremtő szándékkal „Villámtornát” rendezett a Hatvani Kézilabda és Szabadidő Sportegyesület, melynek célja a kézilabda sportág népszerűsítése volt,  illetve, csapataink felkészítése a bajnokságra. A versenyben a Hatvani KSZSE két csapata is képviseltette magát, köztük az U14-es fiúk és a Leány serdülő (OSB) együttesünk is. A megmérettetés reggel 9:00-kor kezdődött és délután 18:00-ig tartott, a hatvani Kodály Zoltán Értékközvetítő és Képességfejlesztő Általános Iskolában.

A tornán az U14-es fiú korosztály mérte össze erejét, köztük a Füzesabonyi SC, a Salgótarjáni Strandépítők, a Heves SE, és a Hatvani KSZSE csapatai. Őket követően az Egyesületünk Leány serdülő csapata, a Jászfényszaru VSE női együttessel küzdöttek meg egymás ellen .

Az eseményen 84 utánpótlás játékos és körülbelül 20 felnőtt játékos, valamint edző vett részt. 

A kupa rendkívül jó hangulatban telt, ahol szebbnél-szebb találkozókat tekinthettek meg a kilátogatók, akik megtöltötték a tornatermet.

Az U14-es korosztály csapatai közül végül a Salgótarjáni Strandépítők csapata nyerte meg a tornát , őket követte a Füzesabonyi SC a második helyen, majd a Hatvani KSZSE és a Hevesi SE osztozott meg a dobogó harmadik fokán.

U14-es fiúk mérkőzéseinek eredménye:

  • Füzesabonyi SC – Hatvani KSZSE 31:26
  • Salgótarjáni Strandépítők – Heves SE 68:12
  • Füzesabonyi SC – Salgótarjáni Strandépítők 52:33
  • Heves SE – Hatvani KSZSE 12:33
  • Füzesabonyi SC – Heves SE 37:21
  • Salgótarjáni Strandépítők – Hatvani KSZSE 45:27

A tornán azonban nem csak a fiúk, de a lányok is összemérhették erejüket, hiszen a Leány serdülő csapatunk a Jászfényszaru VSE együtteseivel vívott csatát. Lányaink elsőnek a VSE serdülő csapatával majd a felnőtt együttesével küzdött meg, melyből az elsőn győzedelmeskedni tudott, majd egy döntetlent tudott játszani.

Női mérkőzések:

  • Hatvani KSZSE OSB – Jászfényszaru VSE serdülő 20:8
  • Hatvani KSZSE OSB/női felnőtt vegyes csapat – Jászfényszaru VSE felnőtt 20:20

Ezúton szeretnénk Egyesületünk nevében megköszönni minden résztvevő csapatnak, hogy elfogadták meghívásunkat és ezzel létrehozhattunk, egy olyan tornát, amellyel méltán népszerűsíthettük csodálatos sportágunkat.

Köszönjük!